Αρτέμιδα: Νεκρός 70χρονος που ανασύρθηκε από τη θάλασσα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα 70χρονος άνδρας στην παραλία της Αρτέμιδας, με τις Αρχές να διερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού.
Σύμφωνα με ενημέρωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, το πρωί της Τετάρτης οι λιμενικές αρχές ειδοποιήθηκαν για την ανάσυρση του άνδρα από θαλάσσια περιοχή της παραλίας.
Ο 70χρονος μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αμαλία Φλέμινγκ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να δώσουν απαντήσεις σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 70χρονος.
- 25 λεπτά πριν Σήμερα η κηδεία του Νάσου Αθανασίου- Πότε και πού θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία
- 25 λεπτά πριν Αλλάζουν οι μεταβιβάσεις ακινήτων σε 8 περιοχές της Αττικής
- 30 λεπτά πριν Εορτολόγιο: Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 4/6/2026















