Αργολίδα: Συνελήφθησαν πέντε Ρομά για αρπαγή και βιασμό 17χρονης
Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν το απόγευμα της Τρίτης (2/12) πέντε Ρομά ανάμεσά τους και μία ανήλικη, στην Αργολίδα, κατηγορούμενους για αρπαγή και βιασμό κατά συναυτουργία σε βάρος 17χρονης στα Σταθαίικα.
Οι δράστες, δύο γυναίκες και τρεις άνδρες, μετέβησαν το απόγευμα της Τρίτης στο σπίτι συγγενή τους στο Άργος, όπου βρίσκονταν μόνη της η 17χρονη.
Με τη βία την οδήγησαν εκτός της οικίας της και την επιβίβασαν σε αυτοκίνητο, μεταφέροντας την στη συνέχεια στην οικία τους.
Όπως αναφέρει η αστυνομία, στην οικία αυτή, οι δράστες την κακοποίησαν σωματικά και τη βίασαν.
Η ανήλικη, μόλις έμεινε μόνη της στο δωμάτιο, κατάφερε να δραπετεύσει και ειδοποίησε τους γονείς της, οι οποίοι τη συνόδευσαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής και Υγείας (Τ.Δ.Ε.Ε.) Άργους – Μυκηνών εντόπισαν και συνέλαβαν τους πέντε δράστες. Πρόκειται για μία γυναίκα ηλικίας 41 ετών, μία ανήλικη 15 ετών και τρεις άνδρες ηλικίας 41, 19 και 18 ετών.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αποτελέσματα της κακοποίησης της ανήλικης, ενώ η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται.
- 7 λεπτά πριν ΔΙΚΕΠΑΖ: Συνεχίζονται οι διασώσεις ζώων σε Βοιωτία και Δυτική Αττική
- 30 λεπτά πριν ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά άμεσες αλλαγές και δίμηνη παράταση στο πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»
- 51 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ήχησε το 112 για απομάκρυνση από τη Ψάθα









