Άραχθος: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 14χρονου Σπύρου που πνίγηκε

Ανείπωτη θλίψη επικράτησε στην κηδεία του 14χρονου Σπύρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια να σώσει τον 12χρονο φίλο του από πνιγμό, καθώς έκαναν μπάνιο στον Άραχθο ποταμό.
Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του 14χρονου, οι οποίοι πήραν τη γενναία απόφαση να χαρίσουν τα όργανα του σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Σήμερα το βράδυ αναμένεται να πραγματοποιηθεί η διαδικασία αφαίρεσης οργάνων και του 12χρονου φίλου του, ο οποίος επίσης δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Φίλοι, συγγενείς και συμμαθητές συγκεντρώθηκαν, ήρθαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής με ένα λευκό λουλούδι είπαν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Σπύρο. Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας artinos.gr, ο ιερέας συγκινημένος, μίλησε για ένα παιδί με ψυχή καθαρή σαν το νερό, που πέρασε στην αιωνιότητα ως ήρωας.
Φωτογραφίες: artinos.gr



- 2 λεπτά πριν Φωτιά τώρα στην Φιλοθέη Αττικής
- 4 λεπτά πριν Προσλήψεις σε Δήμους: Πήραν υπογραφή 237 νέες θέσεις – Δείτε που
- 12 λεπτά πριν Ιός Δυτικού Νείλου: Τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ακολουθούμε

















