Αποτελέσματα για προσλήψεις ΕΠΟΠ στις Ένοπλες Δυνάμεις

Πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων
Τα αποτελέσματα για την πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ) στις Ένοπλες Δυνάμεις ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ

Τα αποτελέσματα για την πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ) 2021 στις Ένοπλες Δυνάμεις ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο πλαίσιο των εν εξελίξει διαγωνισμών πρόσληψης ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς, στο Πολεμικό Ναυτικό, στην Πολεμική Αεροπορία και στο Κοινό Νομικό Σώμα, ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν οι πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων υποψηφίων ΕΠ.ΟΠ.

Υπενθυμίζεται η υποχρέωση των υποψηφίων να ενημερωθούν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη από τις σχετικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

  • Για το Στρατό Ξηράς πατήστε εδώ
  • Για το Πολεμικό Ναυτικό πατήστε εδώ
  • Για την Πολεμική Αεροπορία πατήστε εδώ
  • Για το Κοινό Νομικό Σώμα πατήστε εδώ
Σημειώνεται ότι για περαιτέρω εξετάσεις θα κληθεί ο τριπλάσιος αριθμός των διατιθέμενων θέσεων (δηλαδή 4.800). Αυτοί είναι που θα πρέπει να κάνουν τα υγειονομικά, ψυχοσωματικά, αθλητικά. Το ποιοι θα είναι οι 4.800 θα γίνει γνωστό με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων. 

To τεστ covid πρέπει να γίνει 72 ώρες πριν από την πρώτη μέρα παρουσίασης. Προσοχή: Αν δεν είναι μοριακό, αλλά rapid, ο υποψήφιος δεν πρέπει να μην το αφήσει τελευταία στιγμή. Αν το το 1ο τεστ rapid να βγει θετικό (κάτι που συμβαίνει) θα πρέπει να υπάρχει χρόνος -εντός των 72 ωρών- για να κάνει ο υποψήφιος και 2ο τεστ rapid. 

Σε πλήρη εξέλιξη 100 προσλήψεις ΕΠΟΠ στα ναυτικά νοσοκομεία

Υπενθυμίζεται ότι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για 100 νέες προσλήψεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) ανδρών – γυναικών ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής στο Πολεμικό Ναυτικό.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 7 Αυγούστου 2021.

Διαβάστε περισσότερα:

ΕΠΟΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 100 μόνιμες θέσεις εργασίας

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram