Απόστολος Βεσυρόπουλος: Η κηδεία του το Σάββατο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Το Σάββατο 23 Αυγούστου θα τελεστεί στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας η κηδεία του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού, Απόστολου Βεσυρόπουλου. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10:00 το πρωί, ώστε συγγενείς, φίλοι και πολίτες να μπορέσουν να αποτίσουν φόρο τιμής.
Στην κηδεία αναμένεται να παραστεί και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που θα αποχαιρετήσουν τον Απόστολο Βεσυρόπουλο.
- 29 λεπτά πριν ΣτΕ βάζει «φρένο» στην ΑΑΔΕ: Αυτόματη αποδέσμευση λογαριασμών και θυρίδων μετά την πενταετία
- 1 ώρα πριν Μπισκότα Παπαδοπούλου: Νέες θέσεις εργασίας σε 5 περιοχές – Όλες οι ειδικότητες
- 2 ώρες πριν ΔΕΗ: Προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ για οκτώ ειδικότητες σε Αττική και Χίο – Στείλτε βιογραφικό









