Απολογία-σοκ για τη Γαρυφαλλιά: «Θυμάμαι τα πάντα εκτός από τη δολοφονία»

Απολογία-σοκ για τη Γαρυφαλλιά: «Θυμάμαι τα πάντα εκτός από τη δολοφονία»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε δραματικό κλίμα εξελίχθηκε η απολογία του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου στο Εφετείο Αιγαίου. Ο δράστης επικεντρώθηκε σε «κενά μνήμης» και ψυχική αποδιοργάνωση πριν το έγκλημα, περιγράφοντας ψυχωτικά συμπτώματα, όπως την αίσθηση ότι τους παρακολουθούσε drone.

Παρότι θυμάται με λεπτομέρειες τα γεγονότα πριν και μετά, δήλωσε ότι δεν έχει μνήμη για τη στιγμή της δολοφονίας.

Αμφισβήτησε την αρχική του ομολογία, υποστηρίζοντας ότι έγινε υπό πίεση και σε κατάσταση σύγχυσης. Όταν ρωτήθηκε αν η Γαρυφαλλιά έπεσε μόνη της στον γκρεμό, απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, απαντώντας με αναφορά στον Paulo Coelho ότι «το σύμπαν συνωμότησε για να γίνει».

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου επεσήμανε την επιλεκτική μνήμη του κατηγορούμενου, ο οποίος επέμεινε πως δεν μπορεί να ανακαλέσει το κρίσιμο σημείο, εκφράζοντας τύψεις για την απώλεια.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr