Αποφυλακίστηκε ο Νίκος Μαζιώτης μετά την πλήρη έκτιση της 20ετούς ποινής του

Αποφυλακίστηκε ο Νίκος Μαζιώτης μετά την πλήρη έκτιση της 20ετούς ποινής του

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εκτός φυλακής βρίσκεται από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Μαζιώτης, ο οποίος είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Ο Μαζιώτης αποφυλακίστηκε μετά την πλήρη έκτιση της 20ετούς ποινής που του είχε επιβληθεί. Συνολικά παρέμεινε 14 χρόνια σε καθεστώς κράτησης, ενώ επιπλέον έξι χρόνια της ποινής του υπολογίστηκαν μέσω εργασίας που πραγματοποίησε εντός των φυλακών.

Φωτογραφίες από τη στιγμή της αποφυλάκισής του δημοσιεύτηκαν στο Indymedia. Σύμφωνα με το σχετικό υλικό, έξω από τις φυλακές Δομοκού είχαν συγκεντρωθεί άτομα για να τον υποδεχθούν, κρατώντας πανό.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version