Απόφαση ΑΣΕΠ για νέους διορισμούς μονίμων υπαλλήλων – Διοικητικοί, επιμελητές
Πριν από λίγο, σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2025, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) εξέδωσε νέα απόφαση επί αναπληρώσεων στο πλαίσιο διεκπεραίωσης της προκήρυξης μονίμων 4Κ/2022.
Οι αναπληρώσεις αφορούν την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ενώ σύμφωνα με την απόφαση του ΑΣΕΠ οι νέοι διορισμοί αναφέρονται κυρίως σε διοικητικούς υπαλλήλους.
Για ποιες ειδικότητες γίνονται οι αναπληρώσεις
Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες οι αρχικώς διοριστέοι αρνούνται να υπογράψουν διορισμό (για τους δικούς τους λόγους) το ΑΣΕΠ προχωρά σε αναπληρώσεις.
Δηλαδή διαγράφει από τον αρχικό πίνακα διοριστέων (της προκήρυξης) όσους αρνούνται και τους αντικαθιστά (αναπληρώνει) με επιλαχόντες ίδιας βαθμίδας και ειδικότητας.
Με βάση πρόσφατα στοιχεία του ΑΣΕΠ οι αναπληρώσεις στις προκηρύξεις μονίμων κινούνται στο (εντυπωσιακό) 40%.
Δείτε όλα τα ονόματα των διοριστέων
Το workenter.gr για την πληρέστερη ενημέρωση των υποψηφίων δημοσιεύει την απόφαση αναπληρώσεων του ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 4Κ/2022.
Μπορείτε να κάνετε λήψη του εγγράφου:
- 9 λεπτά πριν Δήμος Παιονίας: Αναζητά παιδαγωγούς και βοηθούς βρεφονηπιοκόμων
- 36 λεπτά πριν Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Διαγραφή δανείων και στήριξη στους πυρόπληκτους
- 55 λεπτά πριν Επιδότηση προσωρινής στέγασης: Ποια δικαιολογητικά απαιτούνται






