Απεργία σε λεωφορεία και τρόλεϊ στις 9 Απριλίου – Ποιες ώρες θα κινηθούν
Ο ΟΑΣΑ και ο ΗΛΠΑΠ ανακοίνωσαν στάση εργασίας στα μέσα μεταφοράς για την Τρίτη 9 Απριλίου 2024, επηρεάζοντας τη λειτουργία λεωφορείων και τρόλεϊ.
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, τα οχήματα θα κινηθούν μόνο από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. Δηλαδή, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00, καθώς και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας.
Η κινητοποίηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, ωστόσο δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη αντίστοιχα μέτρα για Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό. Οι επιβάτες καλούνται να προγραμματίσουν τις μετακινήσεις τους με βάση το παραπάνω ωράριο, ενώ αναμένονται επικαιροποιημένες ανακοινώσεις για τα υπόλοιπα μέσα σταθερής τροχιάς.
- Μόλις τώρα Αθήνα: Στον εισαγγελέα ο 28χρονος για τη δολοφονία του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου
- 16 λεπτά πριν Χανιά: Έκρηξη σε εργαστήριο επισκευής σκαφών – Τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης
- 1 ώρα πριν Fuel Pass: Στο τραπέζι η επιστροφή του – Τα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση









