Απειλή για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το μεσημέρι της Παρασκευής (13/6), έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα που προειδοποιούσε για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Δείτε επίσης:Hellenic Train: Έρχεται 24ωρη απεργία
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε απευθείας στα δικαστήρια και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Πρωτοδικείου.
Λίγο αργότερα, στις 12:02, η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) έλαβε και απειλητικό email που επιβεβαίωνε την απειλή για έκρηξη στον ίδιο χώρο.
Άμεσα κινητοποιήθηκε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), ενώ το Δικαστικό Μέγαρο εκκενώθηκε προληπτικά για την ασφάλεια εργαζομένων και πολιτών. Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά από τις αρμόδιες Αρχές.
- 11 λεπτά πριν Πλεύρης: Ξεκινά η απέλαση μετανάστη μετά από κάλεσμα για παράνομη μετάβαση στο Ναύπλιο
- 13 λεπτά πριν ΥΠΑΙΘΑ: Τι ισχύει για την επίδειξη απαντητικών φύλλων στα Πρότυπα Εκκλησιαστικά Σχολεία
- 17 λεπτά πριν Παράταση στις αναστολές για το Κτηματολόγιο: «Παγώνουν» αγωγές του Δημοσίου


















