Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα & Λαύριο

Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα & Λαύριο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε ισχύ τέθηκε απαγορευτικό απόπλου πλοίων την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2025, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Αιγαίο. Η απαγόρευση αφορά αναχωρήσεις από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Εξαιρέσεις από το απαγορευτικό:

  • Από Πειραιά: Εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού.
  • Από Ραφήνα: Πραγματοποιείται το δρομολόγιο προς Μαρμάρι Ευβοίας.

Καιρικές συνθήκες:

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στο Αιγαίο πνέουν θυελλώδεις άνεμοι βόρειων-βορειοανατολικών διευθύνσεων, εντάσεως 8 έως 9 μποφόρ, καθιστώντας τις θαλάσσιες μετακινήσεις επικίνδυνες.

Συστάσεις προς επιβάτες:

Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, καλούνται να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία ή τα τουριστικά πρακτορεία για ενημέρωση σχετικά με τροποποιήσεις ή ακυρώσεις δρομολογίων.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version