Απαγόρευση απόπλου στο Superrunner Jet μετά από πρόσκρουση στην Πάρο

Απαγόρευση απόπλου στο Superrunner Jet μετά από πρόσκρουση στην Πάρο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προσωρινή απαγόρευση απόπλου επιβλήθηκε στο Superrunner Jet, μετά από ελαφρά πρόσκρουση του καταπέλτη του στην μπίντα της προβλήτας κατά τη διαδικασία πρυμνοδέτησης στο λιμάνι της Πάρου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το επιβατηγό-οχηματαγωγό ταχύπλοο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τη Ραφήνα με ενδιάμεσους σταθμούς την Άνδρο, την Τήνο, τη Μύκονο και την Πάρο, έχοντας τελικό προορισμό τη Νάξο.

Στο πλοίο επέβαιναν 30 επιβάτες

Την ώρα του περιστατικού στο πλοίο επέβαιναν 30 επιβάτες, καθώς και τρία Ι.Χ. οχήματα.

Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ή άλλο πρόβλημα ασφαλείας, ωστόσο αποφασίστηκε η προσωρινή απαγόρευση απόπλου μέχρι να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενοι τεχνικοί έλεγχοι.

Αναμένονται οι έλεγχοι για την άρση της απαγόρευσης

Οι αρμόδιες αρχές αναμένουν την ολοκλήρωση της επιθεώρησης του πλοίου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει οποιαδήποτε ζημιά που επηρεάζει την αξιοπλοΐα του.

Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων και εφόσον δεν εντοπιστεί πρόβλημα, αναμένεται να αρθεί η απαγόρευση απόπλου και να συνεχιστεί κανονικά το δρομολόγιο του ταχύπλοου.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr