Άντζελα Δημητρίου: «Μου είπαν ότι μοιάζω με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ» (βίντεο)

Άντζελα Δημητρίου: «Μου είπαν ότι μοιάζω με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ» (βίντεο)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τον δικό της απολαυστικό τρόπο σχολίασε η Άντζελα Δημητρίου την άφιξη της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, νέας Πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα.

Η «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού αποκάλυψε ότι πολλοί τής έχουν πει πως μοιάζει με τη διπλωμάτη, κάτι που, όπως φαίνεται, την έκανε να χαμογελάσει.

«Μου είπαν ότι μοιάζουμε κιόλας. Όταν είδα τη φωτογραφία μου και τη φωτογραφία της μαζί, λέω οκ, μία με βάζουν με τη Lady Gaga, μία με βάζουν με την Γκίλφοϊλ. Έχει γίνει αυτό, ειλικρινά. Εντάξει καλό είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου σε συνέντευξή της στον Alpha.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr