Άνω Λιόσια: Καθηγητής ξυλοκοπήθηκε από αδελφό μαθητή μετά από επεισόδιο με τον 14χρονο γιο του
Αναστάτωση προκλήθηκε σε Γυμνάσιο των Άνω Λιοσίων, όπου καθηγητής φέρεται να δέχθηκε επίθεση από συγγενή μαθητή, έπειτα από επεισόδιο που είχε προηγηθεί με τον 14χρονο γιο του εκπαιδευτικού.
Η υπόθεση έγινε γνωστή το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο 62χρονος καθηγητής και η 57χρονη διευθύντρια του σχολείου μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων, καταγγέλλοντας ότι ο εκπαιδευτικός δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπο.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι αδελφός μαθητή του σχολείου, ο οποίος νωρίτερα είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο από τον 14χρονο γιο του καθηγητή. Ο μαθητής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη του 14χρονου για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
- Μόλις τώρα Ξεκίνησε η δίκη για την τραγωδία στη Χαλκιδική με νεκρό 33χρονο και 46χρονη αστυνομικό
- 2 λεπτά πριν Εφετείο Αθηνών: Νέα αίθουσα για μεγάλες δίκες – Τα έργα που αλλάζουν το δικαστήριο
- 6 λεπτά πριν Μητσοτάκης για κόκκινα δάνεια: Στήριξη στους συνεπείς δανειολήπτες















