Ανείπωτη τραγωδία στην Αρτέμιδα: Νεκρός 17χρονος μαθητής

Ανείπωτη τραγωδία στην Αρτέμιδα: Νεκρός 17χρονος μαθητής

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Αρτέμιδα, όπου ένας 17χρονος μαθητής λυκείου άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος νέος είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι ενός φίλου του το βράδυ της Τρίτης. Το επόμενο πρωί, όταν προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν, διαπίστωσαν ότι δεν ανταποκρινόταν. Αμέσως σήμανε συναγερμός, με τους παρευρισκόμενους να καλούν το ΕΚΑΒ, ελπίζοντας πως υπήρχε ακόμα χρόνος για να σωθεί.

Λίγο αργότερα, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, συνοδευόμενο από γιατρό, ωστόσο, ο 17χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή, χωρίς να υπάρξει περιθώριο για κάποια προσπάθεια ανάνηψης.

Η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια του Τμήματος Ασφαλείας Σπάτων, το οποίο διερευνά τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του νεαρού μαθητή. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αναμένεται να ρίξουν φως στην τραγική αυτή υπόθεση.

Η απώλεια του 17χρονου έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συμμαθητές του, που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το αναπάντεχο γεγονός. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ένα τόσο νέο παιδί έφυγε τόσο ξαφνικά.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr