Ανδρουλάκης: «Ομολογία φιάσκου της ΝΔ η παραίτηση Σκλήκα από τα ΕΛΤΑ»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Γρηγόρη Σκλήκα.
Όπως δήλωσε, «Η παραίτηση του κ. Σκλήκα αποτελεί ομολογία για το φιάσκο της Νέας Δημοκρατίας στο ζήτημα των ΕΛΤΑ».
Συνεχίζοντας, ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε:
«Ο Πρωθυπουργός τον απέσυρε λίγα λεπτά πριν τη συνεδρίαση των δύο αρμόδιων επιτροπών για το θέμα αυτό για να αποφύγουν τη λογοδοσία».
Κλείνοντας τη δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε:
«Ο πολίτης στην περιφέρεια θέλει το κράτος δίπλα του, αλλά η Νέα Δημοκρατία απαξίωσε τα ΕΛΤΑ και τα χρησιμοποίησε για μια σειρά απευθείας αναθέσεων σε κολλητούς και πολιτικούς φίλους».
Η δήλωση του κ. Ανδρουλάκη έρχεται λίγες ώρες μετά την αιφνίδια αποχώρηση του κ. Σκλήκα από τη διοίκηση των ΕΛΤΑ και την αναβολή της προγραμματισμένης συνεδρίασης των κοινοβουλευτικών επιτροπών που θα εξέταζαν την πορεία του Οργανισμού.
- 1 ώρα πριν Το «σύνδρομο» του φθινοπώρου που επηρεάζει 1 στους 10 – Πώς θα καταλάβετε ότι σας έχει «χτυπήσει»
- 3 ώρες πριν Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός – Τι αλλάζει σε Δημόσιο και κατώτατο μισθό
- 3 ώρες πριν Καιρός σήμερα (13/9): Βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας – Πού θα φτάσει τους 34°C









