Ανδρουλάκης: «Ομολογία φιάσκου της ΝΔ η παραίτηση Σκλήκα από τα ΕΛΤΑ»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Γρηγόρη Σκλήκα.
Όπως δήλωσε, «Η παραίτηση του κ. Σκλήκα αποτελεί ομολογία για το φιάσκο της Νέας Δημοκρατίας στο ζήτημα των ΕΛΤΑ».
Συνεχίζοντας, ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε:
«Ο Πρωθυπουργός τον απέσυρε λίγα λεπτά πριν τη συνεδρίαση των δύο αρμόδιων επιτροπών για το θέμα αυτό για να αποφύγουν τη λογοδοσία».
Κλείνοντας τη δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε:
«Ο πολίτης στην περιφέρεια θέλει το κράτος δίπλα του, αλλά η Νέα Δημοκρατία απαξίωσε τα ΕΛΤΑ και τα χρησιμοποίησε για μια σειρά απευθείας αναθέσεων σε κολλητούς και πολιτικούς φίλους».
Η δήλωση του κ. Ανδρουλάκη έρχεται λίγες ώρες μετά την αιφνίδια αποχώρηση του κ. Σκλήκα από τη διοίκηση των ΕΛΤΑ και την αναβολή της προγραμματισμένης συνεδρίασης των κοινοβουλευτικών επιτροπών που θα εξέταζαν την πορεία του Οργανισμού.
- 1 ώρα πριν Διπλές συντάξεις χηρείας για 8.500 δικαιούχους – Ποιοι θα δουν έως και 470 ευρώ παραπάνω τον μήνα
- 1 ώρα πριν Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πότε δικαιούστε αποζημίωση 10.000 ευρώ – Όλα τα βήματα
- 2 ώρες πριν 300 ευρώ σε περισσότερους δικαιούχους: Ποιοι μπαίνουν στο ετήσιο επίδομα από το 2026









