Ανδρουλάκης για Τσίπρα: “Αν υπάρξει διάσπαση, αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ”

Ανδρουλάκης για Τσίπρα: “Αν υπάρξει διάσπαση, αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ”

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με έμμεσες αλλά αιχμηρές αναφορές απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το πολιτικό μέλλον του Αλέξη Τσίπρα και τα σενάρια περί δημιουργίας νέου κόμματος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ερωτώμενος για τις πληροφορίες που κυκλοφορούν σχετικά με τις πιθανές κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού, απέφυγε να σχολιάσει ευθέως, ξεκαθαρίζοντας όμως πως το θέμα αφορά καθαρά τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μελλοντικής διάσπασης.

«Όσο ο κ. Τσίπρας παραμένει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι υπόθεση του κόμματός του», ανέφερε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε: «Αν τελικά αποχωρήσει ή δημιουργήσει νέο πολιτικό σχηματισμό, είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ προσωπικά σέβομαι όλα τα κόμματα και δεν παίζω πολιτικά παιχνίδια εις βάρος κανενός. Το ίδιο ζητώ και από τους πολιτικούς μου αντιπάλους».

Η δήλωση Ανδρουλάκη έρχεται σε μια χρονική συγκυρία που φουντώνουν τα σενάρια περί πολιτικών ανακατατάξεων στον χώρο της Αριστεράς, καθώς και εσωτερικών διεργασιών στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις τελευταίες εκλογικές αποτυχίες και την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr