(upd) Χωρίς αισθήσεις ο 53χρονος που καταπλακώθηκε στο Κλειστό Άρτας
Ανανέωση του κειμένου από την αρχική δημοσίευση 14:20:
Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σε εργοτάξιο στην Άρτα, όταν εργατικό ατύχημα οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό ενός 53χρονου, ο οποίος απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τα συντρίμμια.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο 53χρονος εργάτης που καταπλακώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στο Κλειστό του Δήμου Νικολάου Σκουφά στην Άρτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε ενώ εκτελούνταν εργασίες στο σημείο.
Πώς συνέβη το ατύχημα
Όπως μεταδίδεται, ο εργάτης καταπλακώθηκε πιθανότατα μετά από κατάπτωση που σημειώθηκε κατά την εξέλιξη των έργων.
Το θύμα κατάγεται από την Άρτα και βρισκόταν στο εργοτάξιο την ώρα του συμβάντος.
Οι εργασίες εντάσσονται στο έργο αποκατάστασης της Εθνικής Οδού Άρτας – Τρικάλων, το οποίο υλοποιείται από την Περιφέρεια Ηπείρου.
Μετά τον απεγκλωβισμό του, ο 53χρονος παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας.
- 8 λεπτά πριν ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά: Προσλήψεις για διοικητικούς, ηλεκτροτεχνίτες, υδρονομείς, εργατοτεχνίτες
- 9 λεπτά πριν Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Οι νέοι δικαιούχοι και τα αυξημένα ποσά
- 9 λεπτά πριν Στον «αέρα» οι άδειες υγειονομικών: Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά να μη χαθούν οι μέρες του 2024 και του 2025!








