Αμαλιάδα: Η οικογένεια του 42χρονου οδηγού προχώρησε σε δωρεά οργάνων

Αμαλιάδα: Η οικογένεια του 42χρονου οδηγού προχώρησε σε δωρεά οργάνων

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγική κατάληξη είχε η μάχη για τη ζωή του 42χρονου οδηγού, ο οποίος κατέληξε σήμερα, έπειτα από ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 5 Ιανουαρίου στην Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με το patrisnews, πρόκειται για τον Παναγιώτης Δημόπουλος, ο οποίος από το βράδυ του δυστυχήματος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο τροχαίο είχε χάσει ακαριαία τη ζωή του ο 34χρονος συνεπιβάτης, Βασίλης Κορίτας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο Ι.Χ., στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί άνδρες, και στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολώνα στην οδό Αντωνίου Πετραλιά.

Ο 34χρονος σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ ο Παναγιώτης Δημόπουλος υπέστη βαριά τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του. Αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου, μετά από ημέρες νοσηλείας, διαπιστώθηκε ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Μετά την ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς, η οικογένειά του πήρε τη γενναία απόφαση να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων, χαρίζοντας ζωή σε άλλους συνανθρώπους.

Η κηδεία του 42χρονου θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, στις 3:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr