Αμαλιάδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα στο ίδιο σημείο όπου είχε σκοτωθεί η μητέρα της

Ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αμαλιάδα, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.
Μια γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο καθώς προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο στη διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Αντωνίου Πετραλιά, σύμφωνα με το patrisnews.com.
Το συμβάν εξελίχθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα
Η άτυχη γυναίκα επιχείρησε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο, όταν διερχόμενο όχημα την χτύπησε, ρίχνοντάς τη στο οδόστρωμα.
Περαστικοί και περίοικοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ενώ ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο και τη μετέφερε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.
Τραγική ειρωνεία: Στο ίδιο σημείο είχε σκοτωθεί η μητέρα της
Η τραγικότητα της υπόθεσης επιτείνεται από το γεγονός ότι στο ακριβώς ίδιο σημείο, πριν από λίγα χρόνια, είχε χάσει τη ζωή της η μητέρα της, παρασυρόμενη τότε από φορτηγό.
Μια συγκλονιστική σύμπτωση που φέρνει στην επιφάνεια τις χρόνιες παθογένειες της οδικής ασφάλειας στη συγκεκριμένη περιοχή.
Η Τροχαία διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος
Οι αστυνομικές αρχές της Τροχαίας Αμαλιάδας έχουν αναλάβει την προανάκριση, ώστε να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η παράσυρση.
- 19 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 49 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















