Αμαλιάδα: Άφαντη η Ειρήνη – Έληξε το αυτόφωρο
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Αμαλιάδας. Έληξε το αυτόφωρο για την αναζήτηση της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου, ύστερα από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος της στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου από άντρα που «φωτογράφισε» σε τηλεοπτική εκπομπή ως τον πατέρα των δύο παιδιών της.
Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται, το αυτόφωρο έληξε τα μεσάνυχτα της Τρίτης, με την Ειρήνη να μην σηκώνει ούτε τηλέφωνα, αλλά ούτε και να βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου διαμένει.

Σημειώνεται πάντως ότι η αναζήτηση της Ειρήνης δεν έγινε από το Ανθρωποκτονιών, καθώς η μήνυση σε βάρος της δεν αφορά την έρευνα για τους θανάτους των παιδιών σε Αχαΐα και Ηλεία. Το Ανθρωποκτονιών ωστόσο, συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων.
Διαβάστε επίσης:
- 26 λεπτά πριν Πώς δημιουργήθηκε τελικά η Σελήνη; Το απίστευτο σενάριο των 5 ωρών
- 2 ώρες πριν Το «σύνδρομο» του φθινοπώρου που επηρεάζει 1 στους 10 – Πώς θα καταλάβετε ότι σας έχει «χτυπήσει»
- 13/09/2026 00:20 Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός – Τι αλλάζει σε Δημόσιο και κατώτατο μισθό









