Άλλοι πληρώνoνται και άλλοι... πληρώνουν στις πλατφόρμες myCar και myΘέρμανση

Το χρονοδιάγραμμα
Στο άνοιγμα δύο εφαρμογών εντός των επόμενων ημερών του Νοεμβρίου κινείται η ΑΑΔΕ καθώς ήδη σχεδιάζεται η ενεργοποίηση στις πλατφόρμες myΘέρμανση για το επίδομα θέρμανσης και myCar για τα τέλη κυκλοφορίας

Στο άνοιγμα δύο εφαρμογών εντός των επόμενων ημερών του Νοεμβρίου κινείται η ΑΑΔΕ καθώς ήδη σχεδιάζεται η ενεργοποίηση στις πλατφόρμες myΘέρμανση για το επίδομα θέρμανσης και myCar για τα τέλη κυκλοφορίας.

Όπως εξηγγειλε χθες ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, εκτός απροόπτου θα εκδοθεί μέσα στην εβδομάδα η ΚΥΑ για το επίδομα θέρμανσηςμε την πλατφόρμα να ανοίγει εντός του Νοεμβρίου. Τονίζεται πως στόχος είναι η πλατφόρμα myΘέρμανση να ανοίξει πριν τις 15 Νοεμβρίου.

Oι περσινοί δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτησεις μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου για να λάβουν προκαταβολή του επιδόματος μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

myCAR: Μετά το επίδομα θέρμανσης και τα τέλη κυκλοφορίας

Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου σχεδιάζεται να ενεργοποιηθεί και η έτερη πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, το myCAR, ώστε να καταβληθούν τα τέλη κυκλοφορίας από τους ιδιοκτήτες οχημάτων για το 2023.

Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιοκτήτες έχουν πλέον τη δυνατότητα έκδοσης κωδικών πληρωμής RF/QR, με τους οποίους μπορούν να ολοκληρώσουν την πληρωμή των τελών (αδείας και μεταβίβασης) μέσω του web/mobile banking της τράπεζας της επιλογής τους.

Υπενθυμίζεται ότι η ψηφιακή μεταβίβαση οχημάτων είναι διαθέσιμη είτε στο gov.gr, στην ενότητα «Πολίτης και Καθημερινότητα» και την υποενότητα «Μετακινήσεις», είτε απευθείας, στην πλατφόρμα https://drivers-vehicles.services.gov.gr.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram