Αλεξανδρούπολη: Υποσιτισμένο 4χρονο παιδί στο νοσοκομείο

Αλεξανδρούπολη: Υποσιτισμένο 4χρονο παιδί στο νοσοκομείο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε σοβαρή κατάσταση και εμφανώς υποσιτισμένο διακομίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ένα αγοράκι τεσσάρων ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη 23χρονη μητέρα του και τον πατέρα του, χωρίς τις αισθήσεις του, γεγονός που προκάλεσε άμεση κινητοποίηση του ιατρικού προσωπικού.

Οι γιατροί, διαπιστώνοντας τη βαρύτητα της κατάστασης και την κλινική εικόνα του ανήλικου, ενημέρωσαν άμεσα τις αστυνομικές αρχές. Ακολούθησε η σύλληψη των γονέων, οι οποίοι είναι Ρομά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση, προκειμένου να διερευνηθούν τόσο οι συνθήκες διαβίωσης του παιδιού όσο και το ενδεχόμενο να έχει υποστεί κακοποίηση.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr