Αλεξανδρούπολη: Υποσιτισμένο 4χρονο παιδί στο νοσοκομείο

Σε σοβαρή κατάσταση και εμφανώς υποσιτισμένο διακομίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ένα αγοράκι τεσσάρων ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη 23χρονη μητέρα του και τον πατέρα του, χωρίς τις αισθήσεις του, γεγονός που προκάλεσε άμεση κινητοποίηση του ιατρικού προσωπικού.
Οι γιατροί, διαπιστώνοντας τη βαρύτητα της κατάστασης και την κλινική εικόνα του ανήλικου, ενημέρωσαν άμεσα τις αστυνομικές αρχές. Ακολούθησε η σύλληψη των γονέων, οι οποίοι είναι Ρομά.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση, προκειμένου να διερευνηθούν τόσο οι συνθήκες διαβίωσης του παιδιού όσο και το ενδεχόμενο να έχει υποστεί κακοποίηση.
- 18 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 1 ώρα πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου
- 2 ώρες πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα















