Αλεξάνδρα Νίκα – Κωνσταντίνος Αργυρός: Η συγκινητική αποκάλυψη για το όνομα της κόρης τους

Αλεξάνδρα Νίκα – Κωνσταντίνος Αργυρός: Η συγκινητική αποκάλυψη για το όνομα της κόρης τους

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Αλεξάνδρα Νίκα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουνίου, τρία εικοσιτετράωρα μετά τη γέννηση της κόρης τους. Το ζευγάρι αποχώρησε μαζί, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Νίκα μετά τη γέννηση της κόρης της

Κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, η Αλεξάνδρα Νίκα μίλησε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, τονίζοντας πως αυτή τη φορά ένιωθε πιο προετοιμασμένη, καθώς είχε ήδη ζήσει την εμπειρία της μητρότητας.

Παρά το άγχος που, όπως είπε, βιώνουν όλες οι μητέρες, όλα κύλησαν ομαλά, με τη βοήθεια του γιατρού της και με τον Κωνσταντίνο Αργυρό διαρκώς στο πλευρό της.

Η ίδια δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα συγκινημένη και ευτυχισμένη που και τα δύο παιδιά τους είναι υγιή, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο τους, λέγοντας πως του έχουν μιλήσει για τη μικρή αδελφή του, χωρίς όμως να γνωρίζουν ακόμη πόσα μπορεί να αντιλαμβάνεται.

Η συγκίνηση για το όνομα της νεογέννητης

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε και η αποκάλυψη για το όνομα της νεογέννητης κόρης τους. Όπως ανέφερε η Αλεξάνδρα Νίκα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ενημέρωσε τη μητέρα της πως η μικρή θα πάρει το όνομά της.

Η μητέρα της Αλεξάνδρας Νίκα συγκινήθηκε βαθιά από την απόφαση του ζευγαριού και, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας μέσα από το μαιευτήριο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τη γέννηση της κόρης του

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξέφρασε τη χαρά και την περηφάνια του για τη γέννηση της κόρης του. Ο τραγουδιστής ανέφερε πως ήταν παρών καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να λείψει από μια τόσο σημαντική στιγμή.

Παράλληλα, είπε πως τόσο ο ίδιος όσο και η Αλεξάνδρα Νίκα περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει ο γιος τους όταν υποδεχτεί τη μικρή αδελφή του στο σπίτι.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για τρίτο παιδί

Όσο για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, σημειώνοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η Αλεξάνδρα Νίκα προέρχονται από οικογένειες με τρία παιδιά.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως τέτοιες αποφάσεις δεν μπορούν να προγραμματιστούν, καταλήγοντας πως «ό,τι θέλει ο Θεός».

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr

Cookies