Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία Λάρισα – Θεσσαλονίκη λόγω βλάβης
Τεχνικό πρόβλημα παρουσίασε σήμερα στις 14:32 η αμαξοστοιχία 1596 που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί κοντά στο Πλατύ.
Δείτε επίσης:Καθαριότητα στα σχολεία: 50 νέες θέσεις εργασίας στην Τρίπολη
Όπως ενημέρωσε η Hellenic Train, στις 15:53 έφτασε στο σημείο εφεδρική μηχανή, η οποία ανέλαβε την προώθηση της αμαξοστοιχίας προς τον τελικό της προορισμό. Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να διερευνηθούν τα αίτια της βλάβης.
Η εταιρεία τόνισε πως το προσωπικό της αμαξοστοιχίας εφάρμοσε άμεσα όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, φροντίζοντας για την ασφάλεια των 48 επιβατών, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να περιοριστεί η ταλαιπωρία τους κατά τη διάρκεια του περιστατικού.
- 1 ώρα πριν Γρίπη, Covid, RSV: Ποιες ηλικίες και ομάδες έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό
- 3 ώρες πριν Συντάξεις 2027: «Κρυφό» μπόνους για 165.000 συνταξιούχους
- 3 ώρες πριν Καιρός σήμερα 23/10: Δύο πρόσωπα θα δείξει ο καιρός – Πού θα βρέχει και πού θα έχει 25άρια









