Ακαδημία Πλάτωνος: Ζήτησε βοήθεια από περιπολικό, ενώ τον είχαν πυροβολήσει

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας 28 Ιουλίου, όταν 44χρονος άνδρας εμφανίστηκε τραυματισμένος στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, ζητώντας βοήθεια από περιπολικό της αστυνομίας κοντά στα διυλιστήρια. Ο άνδρας είχε δεχθεί πυροβολισμούς, με τραύματα κυρίως στα πόδια, και μεταφέρθηκε άμεσα στο Θριάσιο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επίθεση σημειώθηκε στην οδό Τηλεφάνους, στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος. Ο δράστης πλησίασε τον 44χρονο και άνοιξε πυρ, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το περιστατικό, ενώ ο φερόμενος ως δράστης διαφεύγει και φέρεται να έχει βαρύ ποινικό παρελθόν.
Το θύμα, το οποίο σύμφωνα με πηγές έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, αναφέροντας ότι ο πυροβολισμός σχετίζεται πιθανότατα με προσωπικές διαφορές.
Σε εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη
Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, με στόχο τον άμεσο εντοπισμό του δράστη και την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών της επίθεσης. Η αστυνομία συλλέγει βιντεοληπτικό υλικό από την ευρύτερη περιοχή και αναζητά μαρτυρίες που θα βοηθήσουν στην ταυτοποίηση του ατόμου που πυροβόλησε τον 44χρονο.
- 7 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Σε ποια μαθήματα εξετάζονται σήμερα (4/6) οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
- 8 λεπτά πριν Άλιμος: Σύλληψη 15χρονου για ληστεία και τραυματισμό ηλικιωμένης
- 14 λεπτά πριν Φωτιά σε σπίτι στα Γιαννιτσά: Αστυνομικός έσωσε δύο ανήλικες αδελφές















