Αιτωλοακαρνανία: Το τελευταίο αντίο στον 50χρονο δολοφονημένο πρόεδρο
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε στο Λιθοβούνι Αγρινίου η κηδεία του Κώστα Αλεξανδρή, του 50χρονου προέδρου του χωριού που έπεσε νεκρός από τα πυρά 44χρονου άνδρα, ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε στενή, σχεδόν αδελφική σχέση μαζί του.
Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου, παρουσία συγγενών, φίλων και κατοίκων της περιοχής που συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο «αντίο», σύμφωνα με το sinidisi.gr.
Υπενθυμίζεται ότι ο φερόμενος ως δράστης έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Συγκεκριμένα, διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.
- Μόλις τώρα Ξεκίνησε η δίκη για την τραγωδία στη Χαλκιδική με νεκρό 33χρονο και 46χρονη αστυνομικό
- 2 λεπτά πριν Εφετείο Αθηνών: Νέα αίθουσα για μεγάλες δίκες – Τα έργα που αλλάζουν το δικαστήριο
- 6 λεπτά πριν Μητσοτάκης για κόκκινα δάνεια: Στήριξη στους συνεπείς δανειολήπτες
















