Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 16χρονης από τα Φάρσαλα

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 16χρονης από τα Φάρσαλα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά από δέκα ημέρες αγωνίας, εντοπίστηκε σήμερα στη Λάρισα η 16χρονη Μαρία Κ., η οποία είχε εξαφανιστεί στις 6 Σεπτεμβρίου από την περιοχή των Φαρσάλων.

Την εξαφάνισή της είχε δημοσιοποιήσει το «Χαμόγελο του Παιδιού», συμβάλλοντας ενεργά στις έρευνες για τον εντοπισμό της. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η ανήλικη βρέθηκε από τις αστυνομικές Αρχές και είναι καλά στην υγεία της. Αυτή τη στιγμή λαμβάνει την απαραίτητη φροντίδα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» γνωστοποίησε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας και της οικογένειάς της, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη και οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί για την επόμενη μέρα.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version