Airbnb και ΑΑΔΕ: Τελευταία ευκαιρία για διορθώσεις – Πώς να αποφύγετε πρόστιμα έως 5.000 ευρώ

Airbnb και ΑΑΔΕ: Τελευταία ευκαιρία για διορθώσεις – Πώς να αποφύγετε πρόστιμα έως 5.000 ευρώ
Βραχυχρόνιες μισθώσεις και ΑΑΔΕ: Τα κρίσιμα σημεία σε Ε2 και ΑΜΑ πριν την προθεσμία (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η αντίστροφη μέτρηση για τους ιδιοκτήτες που δραστηριοποιούνται στο Airbnb έχει ξεκινήσει και η πίεση αυξάνεται όσο πλησιάζει η προθεσμία της 28ης Φεβρουαρίου.

Η ΑΑΔΕ ενεργοποιεί διασταυρώσεις στοιχείων για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, ενώ τα πρόστιμα που προβλέπει η νομοθεσία αγγίζουν ακόμη και τα 5.000 ευρώ ή το 50% των εσόδων. Όσοι εκμισθώνουν ακίνητα μέσω ψηφιακών πλατφορμών καλούνται τώρα να ελέγξουν προσεκτικά τις δηλώσεις τους και να διορθώσουν άμεσα τυχόν λάθη, ώστε να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις στην εφορία.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr