Αιγάλεω: Σύλληψη 47χρονου για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων

Αιγάλεω: Σύλληψη 47χρονου για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Αστυνομία προχώρησε το πρωί της Κυριακής (28/9) στη σύλληψη ενός 47χρονου αλλοδαπού στο Αιγάλεω για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται πεζός και κατά τον έλεγχο σε σακούλα που είχε αφήσει σε κοντινό σημείο, βρήκαν και κατέσχεσαν 2.401 λαθραία καπνικά προϊόντα (2.360 πακέτα τσιγάρα και 41 συσκευασίες καπνού), καθώς και το χρηματικό ποσό των 425 ευρώ.

Ο 47χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγάλεω, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, ενώ στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version