Αιφνίδιος θάνατος 2χρονου κοριτσιού στην Κρήτη – Σε σοκ η τοπική κοινωνία

Αιφνίδιος θάνατος 2χρονου κοριτσιού στην Κρήτη – Σε σοκ η τοπική κοινωνία

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανείπωτη είναι η θλίψη στην Κρήτη για τον αδόκητο χαμό ενός 2χρονου κοριτσιού, που «έσβησε» από παθολογικά αίτια, σκορπίζοντας πένθος σε ολόκληρη την περιοχή.

Η κηδεία του μικρού παιδιού θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 24/11, στις 3:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Τύλισο, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 3.00 μ.μ., ώστε συγγενείς και φίλοι να μπορέσουν να αποχαιρετήσουν το κοριτσάκι.

Η τοπική κοινωνία της Τυλίσου, στον Δήμο Μαλεβιζίου, παραμένει σοκαρισμένη από τον ξαφνικό θάνατο του παιδιού. Το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή αιφνίδια το απόγευμα της Κυριακής 23/11.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 2χρονη βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα της όταν υπέστη ανακοπή καρδιάς. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο θάνατος της μικρής Εφραιμίας «βύθισε» στο πένθος την οικογένειά της, που αδυνατεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκε το μικρό κοριτσάκι. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το παιδί αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr