Αιχμές Μαρινάκη για Τσίπρα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τους αποκαλυπτικούς διαλόγους του πρώην υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με τη μαφία της Κρήτης.
Σχολιάζοντας την υπόθεση, ο κ. Μαρινάκης τόνισε:
«Όλο αυτό που γίνεται από χθες το βράδυ δεν είναι δική μου δουλειά να το σχολιάσω. Πολιτικά θα πω ότι είναι ο ορισμός του rebranding, η καλύτερη διαφήμιση για το rebranding είναι όλα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες. Δεν αναφέρομαι στον κ. Καμμένο, δεν ήταν κυβερνήτης ήταν εταίρος, κάποιος τον επέλεξε ως συγκυβερνήτη μαζί με άλλους».
Παράλληλα, σημείωσε:
«Για το γενικό, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω ή να υπερτιμήσω κανέναν, το μόνο μας άγχος και από αυτό θα κριθούμε είναι αν θα είμαστε συνεπείς στις εξαγγελίες μας και αν θα κάνουμε καλύτερη τη ζωή των πολιτών. Ο πήχης για εμάς δεν είναι κανένας πρώην πρωθυπουργός και κανένας πρώην υπουργός».
- 1 λεπτό πριν Πανελλήνιες 2026: Σε ποια μαθήματα εξετάζονται σήμερα (4/6) οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
- 3 λεπτά πριν Άλιμος: Σύλληψη 15χρονου για ληστεία και τραυματισμό ηλικιωμένης
- 9 λεπτά πριν Φωτιά σε σπίτι στα Γιαννιτσά: Αστυνομικός έσωσε δύο ανήλικες αδελφές


















