Αγρότης για συλλαλητήριο: «Παράτησαν τα τρακτέρ και πήγαν τις βόλτες τους. Έτσι είναι ο αγρότης, ρε;»
Αναχωρούν οι αγρότες στις 11 από το Σύνταγμα όπου έδωσαν το «παρών» με τα τρακτέρ τους στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου, όμως δεν έλειψαν και τα ευτράπελα.
Αγρότης από την Αταλάντη μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, είπε «δεν θέλω να βγάλω κάτι αρνητικό. Αυτό που έγινε δεν έχει ξαναγίνει για τους αγρότες, αλλά εγώ νιώθω πληγωμένος. Όλοι εδώ χαχαχουχα. Παράτησαν τα τρακτέρ και πήγαν τις βόλτες τους. Έτσι είναι ο αγρότης, ρε; Ήρθαμε για έναν αγώνα εδώ. Γιατί ήρθαμε εδώ πέρα;».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι έμεινε ξύπνιος όλο το βράδυ. «Τι να κοιμηθώ ρε φίλε… Έχεις κάνει αγρότης; Ο αγρότης δεν έχει ώρα φίλε… Από την ώρα που θα ξυπνήσει έως το βράδυ, ο αγρότης είναι στο χωράφι. Μόνο η βροχή και το χιόνι μας σταματάει. Η μάνα μου στο χωράφι μας γέννησε. Εννέα μηνών, στο χωράφι μας γέννησε».
Διαβάστε επίσης:
- Ποιοι συνταξιούχοι «βγαίνουν» με ενισχυμένη μέχρι και 292 ευρώ τον μήνα
- Αγρότες: Κίνηση στους δρόμους – Για γερά νεύρα Κηφισός, Αττική Οδός και κέντρο
- 56 λεπτά πριν Μεγάλος αστεροειδής πλησιάζει τη Γη το Σάββατο – Θα φαίνεται ακόμη και με κιάλια
- 1 ώρα πριν Σέρρες: Συνεχίζεται σήμερα (25/6) η δίκη για τη δολοφονία του 17χρονου Άγγελου – Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου
- 1 ώρα πριν Εορτολόγιο: Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 25/6/2026
















