Αγρίνιο: Τρεις 13χρονες συνελήφθησαν για bullying σε συμμαθήτρια

Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου μετά την αποκάλυψη περιστατικού bullying με θύμα μια 13χρονη μαθήτρια γυμνασίου.
Η ανήλικη δέχθηκε συστηματικό εκφοβισμό από τρεις συνομήλικές της, οι οποίες συνελήφθησαν από αστυνομικούς. Το περιστατικό προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς μία από τις ανήλικες, έπειτα από παρότρυνση των δύο άλλων, επιτέθηκε στη 13χρονη προκαλώντας της σωματικές βλάβες.
Σε βάρος των τριών κοριτσιών σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Η προανάκριση έδειξε ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι δύο κατηγορούμενες εξύβριζαν επανειλημμένα τη συμμαθήτριά τους. Το μεσημέρι της Τετάρτης (3/5), μία από τις ανήλικες —κατόπιν παρότρυνσης των άλλων δύο— προκάλεσε σωματικές βλάβες στη μαθήτρια.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος των ανήλικων δραστών και των γονέων τους θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου.
- 1 ώρα πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου
- 2 ώρες πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 3 ώρες πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια















