Αγρίνιο: Ταυτοποιήθηκαν τρεις άνδρες για άγρια επίθεση σε φίλαθλο

Αγρίνιο: Ταυτοποιήθηκαν τρεις άνδρες για άγρια επίθεση σε φίλαθλο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι αστυνομικές αρχές στο Αγρίνιο προχώρησαν στην ταυτοποίηση τριών ανδρών που φέρονται να επιτέθηκαν βίαια σε φίλαθλο κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναιτωλικού–Ολυμπιακού στις 30 Νοεμβρίου, χτυπώντας τον μπροστά στα μάτια του 11χρονου γιου του.

Η επίθεση σημειώθηκε στις κερκίδες του γηπέδου, όταν οι κατηγορούμενοι, ενεργώντας με οπαδικά κίνητρα, ξυλοκόπησαν τον άνδρα με μπουνιές και κλωτσιές, προκαλώντας του εξάρθρωση ώμου και τραύματα στο κεφάλι. Το 11χρονο παιδί, που βρέθηκε μόνο του σε επικίνδυνο σημείο χωρίς την επιμέλεια ενηλίκου, θεωρείται από την Αστυνομία ότι τέθηκε σε άμεσο κίνδυνο.

Στον παθόντα παρασχέθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του γηπέδου και στη συνέχεια μετέβη στο Νοσοκομείο Αγρινίου για περαιτέρω περίθαλψη.

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι σε βάρος των τριών ταυτοποιημένων ημεδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη βία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα, οι αστυνομικοί είχαν ταυτοποιήσει άλλα τρία άτομα για ξεχωριστό περιστατικό οπαδικής βίας στο Αγρίνιο, όπου 15χρονος δέχθηκε επίθεση ενώ παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα σε κατάστημα. Οι δράστες τον εξύβρισαν, του προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ενώ άγνωστο άτομο αφαίρεσε το πορτοφόλι του με 40 ευρώ και τα κλειδιά του σπιτιού του.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr