Αγωνία στο Ρίο: Άφαντος ο 35χρονος ψαροντουφεκάς

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου ψαροντουφεκά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο στη θαλάσσια περιοχή Κάστρο – Ρίου.
Η διπλή επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος επικεντρώνεται στο ύψος της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, ανάμεσα στο Ρίο και τον πρώτο πυλώνα. Στην επιχείρηση συμμετέχει ομάδα δυτών που «χτενίζει» τον βυθό, ενώ από ξηράς οχήματα του Λιμενικού περιπολούν τις παρακείμενες ακτές.
Ο 35χρονος είχε μεταβεί για ψαροντούφεκο το πρωί του Σαββάτου και από τότε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής. Όταν πέρασε η ώρα και δεν επέστρεψε, η μητέρα του, ανήσυχη, ειδοποίησε τις Αρχές γύρω στις 8 το βράδυ. Στην παραλία του Ρίου εντοπίστηκαν προσωπικά του αντικείμενα, γεγονός που ενίσχυσε την αγωνία για την τύχη του.
Στις έρευνες συμμετέχουν:
- ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος,
- ένα ιδιωτικό σκάφος,
- ένα καταδυτικό συνεργείο,
- καθώς και τρία περιπολικά οχήματα από ξηράς.
Παράλληλα, ενημερώθηκαν οι τοπικοί σύλλογοι αλιευτικών και σκαφών αναψυχής, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή παραπλέοντων πλοίων για τυχόν εντοπισμό του αγνοουμένου.
Μέχρι στιγμής, οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για την εξαφάνιση του 35χρονου.
- 13 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 1 ώρα πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου
- 2 ώρες πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα















