«Άγιος Έρωτας»: Τι θα δούμε απόψε (18/3) στις 22:00

«Άγιος Έρωτας»: Τι θα δούμε απόψε (18/3) στις 22:00
Απρόσμενες επιστροφές και επικίνδυνες εντολές (Πηγή φωτογραφίας: AlphaTV)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καταιγιστικές εξελίξεις, έντονα συναισθήματα και επικίνδυνες ανατροπές φέρνει το νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς Άγιος Έρωτας, που προβάλλεται απόψε, Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 22:00.

Η ιστορία κορυφώνεται, καθώς οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με κρίσιμες αποφάσεις, ενώ παλιές συγκρούσεις φουντώνουν και νέες συμμαχίες γεννιούνται με απρόβλεπτες συνέπειες.

Απρόσμενες επιστροφές και επικίνδυνες εντολές

Η ξαφνική εμφάνιση της Κικής μπροστά στον Μαρκόπουλο φέρνει αναταράξεις και ανοίγει νέα μέτωπα, την ώρα που ο Βαζούρας, κατ’ εντολήν του Μαρκόπουλου, επιτίθεται στον Γεράσιμο, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα ισχύος.

Ο Γεράσιμος, ήδη πληγωμένος από την απόρριψη της Δώρας, βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, καθώς καλείται να διαχειριστεί τόσο τα συναισθήματά του όσο και τη βία που δέχεται.

agios erotas march 51e

Σχέδια, μυστικά και ύποπτες κινήσεις

Ο Αντρέας ενημερώνει τη Θάλεια για την πρόθεση του Παύλου να της επιστρέψει την περιουσία της και να δεχτεί το διαζύγιο, όμως τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται.

Την ίδια στιγμή, ο Παύλος συνοδεύει τη Σοφία στο Δρομοκαΐτειο με σκοπό να τη βοηθήσει να δραπετεύσει, ωστόσο μια κίνησή του γεννά σοβαρά ερωτήματα για τα πραγματικά του κίνητρα.

Παράλληλα, ο πατέρας Νικόλαος επιχειρεί να κινηθεί στρατηγικά, προτείνοντας στον Νικηφόρο μια λύση που μπορεί να οδηγήσει στην πτώση του Παύλου, ενώ η Χλόη τον πιέζει να ταξιδέψουν μαζί στην Αθήνα για να αποτρέψουν τα σχέδια του πατέρα της.

agios erotas march 51a

Σχέσεις σε κρίση και δύσκολες αποφάσεις

Οι προσωπικές σχέσεις δοκιμάζονται έντονα. Η Δώρα προσπαθεί να εξηγήσει τη στάση της στον Αργύρη, όμως εκείνος παραμένει βαθιά πληγωμένος, ενώ ο Κυριάκος αιφνιδιάζει την Ελένη με μια απρόσμενη κίνηση, την ώρα που της ανακοινώνει την ξαφνική αναχώρηση του Ηλία για την Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, η ένταση κορυφώνεται με νέες συγκρούσεις και ανοιχτούς λογαριασμούς που ζητούν λύση.

Η σκοτεινή πλευρά της εκδίκησης

Οι εξελίξεις γίνονται ακόμη πιο σκοτεινές, καθώς ο Παύλος αποκαλύπτει τις πραγματικές του προθέσεις, ζητώντας από τον Αργύρη να τον βοηθήσει να βγάλει τον Γεράσιμο από τη μέση.

Ο Γεράσιμος, πιεσμένος και απομονωμένος, οδηγείται σε μια επικίνδυνη συμμαχία με τον Μαρκόπουλο, γεγονός που προκαλεί την έντονη αντίδραση του Χάρη.

Την ίδια ώρα, η Δώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο ανάμεσα σε δύο άντρες, ενώ η Δέσποινα αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι πολύ σοβαρό ετοιμάζεται. Η ανησυχία της την οδηγεί στο να προειδοποιήσει τον Γεράσιμο πριν να είναι αργά.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr

Domain Name:workenter.gr
Νόμιμος εκπρόσωπος:Παναγής Γκιόλμας
Ιδιοκτησία:GATEWORK Α.Ε.
ΑΦΜ:800904236
ΓΕΜΗ:144568701000
Αρμόδια ΔΟΥ:ΦΑΕ Αθήνας
Διαχειριστής Ιστοσελίδας:Παναγής Γκιόλμας
Διευθυντής Ιστοσελίδας:Παναγής Γκιόλμας
Διευθυντής Σύνταξης:Πέτρος Παπαβασιλείου
Διεύθυνση:Ζωοδόχου Πηγής 1Α &
Ακαδημίας 70, Τ.Κ. 10678,
Αθήνα
Tηλεφωνικό κέντρο:2119555050
Email: ypiresies@workenter.gr
Πρακτορείο Φωτογραφιών:Eurokinissi
Cookies