«Άγιος Έρωτας» απόψε (9/6): Ο Μαρκόπουλος απαιτεί να ανοίξουν το φέρετρο – Η αλήθεια για την Κική προκαλεί σοκ

Νέες ανατροπές και έντονες συγκινήσεις φέρνει το αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας», που προβάλλεται απόψε, Τρίτη 9 Ιουνίου στις 22:00.
Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται αντιμέτωποι με δύσκολες αποφάσεις, ενώ οι αποκαλύψεις απειλούν να ανατρέψουν τα πάντα.
Ο Παύλος ζητά να ανοίξουν το φέρετρο της Κικής
Η πιο συγκλονιστική στιγμή του επεισοδίου εκτυλίσσεται στο νεκροταφείο. Ο Παύλος Μαρκόπουλος επιμένει να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του, χωρίς να γνωρίζει ότι η Κική είναι ζωντανή και κρύβεται στο σπίτι της Χριστίνας.
Ωστόσο, όταν φτάνει στην τελετή, απαιτεί να ανοίξουν το φέρετρο, προκαλώντας σοκ σε όσους βρίσκονται εκεί. Η ένταση κορυφώνεται και το μυστικό απειλεί να αποκαλυφθεί.
Η Κική μπροστά σε ένα δύσκολο δίλημμα
Την ίδια ώρα, ο Αντρέας ζητά από την Κική να καταθέσει ψευδώς στο δικαστήριο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η καταδίκη του ίδιου της του γιου.
Η πρόταση αυτή τη φέρνει αντιμέτωπη με ένα τεράστιο ηθικό δίλημμα, καθώς καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην αλήθεια και στις πιέσεις που δέχεται.
Ο τραυματισμός της Χλόης γεμίζει ενοχές τον Πέτρο
Παράλληλα, η Χλόη τραυματίζεται στο πόδι, όταν ο μεθυσμένος Πέτρος παραλίγο να την παρασύρει με το αυτοκίνητό του.
Το περιστατικό συγκλονίζει τον ίδιο, ο οποίος αδυνατεί να διαχειριστεί τις ενοχές του για όσα συνέβησαν.
Η Δώρα αποκαλύπτει τον μεγαλύτερο φόβο της
Ο Ηλίας συνεχίζει να αναζητά απαντήσεις σχετικά με το τραύμα της Σοφίας, προσπαθώντας να κατανοήσει όσα κρύβονται πίσω από τη συμπεριφορά της.
Την ίδια στιγμή, η Δώρα ανοίγει την καρδιά της στη Θάλεια, αποκαλύπτοντας όχι μόνο τους φόβους της, αλλά και τη βαθιά ανάγκη της να αναγνωριστεί από τον Παύλο ως παιδί του.
Η εξομολόγηση του Νικηφόρου δεν έχει το τέλος που περίμενε
Ο Νικηφόρος αποφασίζει να εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του προς τη Μάρω, ελπίζοντας σε μια νέα αρχή.
Εκείνη, όμως, επιλέγει να τον απομακρύνει, αφήνοντάς τον αντιμέτωπο με μια ακόμη συναισθηματική απογοήτευση.
Sneak preview: Δείτε τις σκηνές που θα συζητηθούν
Ο Νικηφόρος εξομολογείται τα αισθήματά του στη Μάρω
Ο Μαρκόπουλος απαιτεί να δει τη νεκρή μητέρα του
«Ως μέλλων σύζυγός μου, Σεβασμιότατε!»
Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου
Πότε προβάλλεται ο «Άγιος Έρωτας»
Η δραματική σειρά «Άγιος Έρωτας» προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00, συνεχίζοντας να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με τις απρόβλεπτες εξελίξεις και τις δυνατές ερμηνείες.
Συντελεστές της σειράς «Άγιος Έρωτας»
- Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου
- Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
- Πρωτότυπη μουσική: Στέφανος Κορκολής
- Τραγούδι τίτλων: «Άγιος Έρωτας» – Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Ερμηνεία: Σοφία Μανουσάκη
- Παραγωγή: Primavisione
- 41 λεπτά πριν Κλήρωση Eurojackpot 9/6: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 35 εκατ. ευρώ
- 1 ώρα πριν «Γιατί ρε πατέρα;» απόψε (9/6): Η «Καθεδρία» αποκαλύπτεται – Όμηροι, 3 εκατ. ευρώ και νέες ανατροπές στον ΑΝΤ1
- 1 ώρα πριν Αγία Παρασκευή: Συγκλονίζει ο αδερφός του Πολωνού καθηγητή – «Τον χτυπούσε, τον απειλούσε… Και προφανώς αυτός φοβόταν»















