Άγιος Δημήτριος: 54χρονη έπεσε από φωταγωγό και τραυματίστηκε
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 22 Ιουλίου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όταν μια 54χρονη γυναίκα υπέστη πτώση στον φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου διαμένει.
Έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό
Η γυναίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, έπεσε από τον δεύτερο όροφο στο εσωτερικό κενό του φωταγωγού, καταλήγοντας στον κοινόχρηστο χώρο του πρώτου ορόφου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο διαμέρισμα διαμένει μαζί με τον αδερφό της.
Η πτώση της είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί τραυματισμό στα κάτω άκρα, χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή της.
Άμεση μεταφορά στο νοσοκομείο
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο μετέφερε την τραυματία στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και περίθαλψη.
Τα αίτια της πτώσης παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα και διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
- 4 λεπτά πριν Σοκ για τα αναδρομικά: Έως και 50% κάτω τα ποσά μετά τις κρατήσεις
- 11 λεπτά πριν MEGA και Αγγελική Νικολούλη συνεχίζουν μαζί: Ανανεώθηκε η συνεργασία για το «Φως στο Τούνελ»
- 16 λεπτά πριν Δίκη για τα Τέμπη: Δύο νέα αιτήματα για αναβάθμιση των κατηγοριών
















