Ενημερωτικό portal για προσλήψεις
Διορισμός Τώρα
Αιτήσεις Τώρα
Σύνδεση
Διορισμός Τώρα
Αιτήσεις Τώρα
Σύνδεση
    Ροή ειδήσεων
    Όλες οι κατηγορίες
  • Σημαντικά
  • ΑΣΕΠ
    • ΑΣΕΠ Προσλήψεις
    • ΑΣΕΠ Γραπτός Διαγωνισμός
    • Προσλήψεις σε Νοσοκομεία
    • ΑΣΕΠ Προκηρύξεις
    • ΑΣΕΠ Διορισμοί
  • Επικαιρότητα
    • Ευρωεκλογές
    • Πολιτική
    • Κοινωνία
    • Οικονομία
    • Διεθνή
    • Lifestyle
    • Αθλητικά
  • Ιδιωτικός Τομέας
    • Θέσεις εργασίας
    • Εργασιακά Νέα
    • Εργασία στο Εξωτερικό
    • Ιδιωτική ασφάλιση
  • Επιδόματα – Κατάρτιση
    • Επιδόματα
    • Επίδομα Παιδιού
    • ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ Κατάρτιση
  • Συντάξεις
  • Εκπαίδευση
    • Εκπαιδευτικά νέα
    • Μεταπτυχιακά
    • Υποτροφίες
  • Επιχειρείν
    • Επιχειρήσεις
    • Εταιρικά Νέα
    • Προγράμματα
    • Αγροτικά νέα
  • Απόψεις
Αρχική σελίδα / Επικαιρότητα / Κοινωνία
Κοινωνία

Αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας

Γιατί άργησαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ

Αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας
Δημήτρης Καλογερόπουλος
27/12/2023 | 10:24
Αδελφοκτονία δολοφονία Καλλιακμάνης Νέα Σμύρνη ψαλίδι
Αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας

Σοκ προκαλεί η αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου ένας 16χρονος έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα με ψαλίδι που του κατάφερε ο 18χρονος αδελφός του …για μία μπλούζα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ το περασμένο καλοκαίρι είχαν τσακωθεί ξανά, πάλι για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα ο 16χρονος να τραυματίσει τον 18χρονο με σιδηρογροθιά και ο 18χρονος να προσπαθεί να αμυνθεί με ένα μαχαίρι. Για το συγκεκριμένο περιστατικό είχε κληθεί και περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Η οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, 26 Δεκεμβρίου, μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στην οδό Σταδίου.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 18χρονος «κάρφωσε» ένα ψαλίδι στο στήθος του αδερφού του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου και διεκομίσθη.

Δείτε επίσης: Δολοφονία 17χρονου στη Βοιωτία: Βρέθηκε DNA του θύματος στο όπλο του αστυνομικού

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που έχει πάρει η Αστυνομία, τα δύο αδέλφια μάλωσαν για μια μπλούζα και ο 16χρονος άρχισε να κυνηγάει τον 18χρονο μέσα στο σπίτι τους . Ο 18χρονος ξαφνικά άρπαξε ένα ψαλίδι και κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στον αδερφό του. Παρούσες μάνα και γιαγιά, που πήγαν να τους χωρίσουν.

Ομολόγησε ο 18χρονος

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τη στιγμή του εγκλήματος και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και μιας κοπέλας, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 18χρονο αδελφό του θύματος.

Οι καταθέσεις

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 18χρονος ομολόγησε το σήμερα το πρωί την πράξη του και περιέγραψε τι συνέβη. Για το τραγικό συμβάν σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η μητέρα και η γιαγιά των δύο παιδιών κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι ανάμεσα στα δύο αδέλφια προηγήθηκε καβγάς, για ασήμαντη αφορμή καθώς ο μικρός είχε πάρει μια μπλούζα του μεγάλου, χωρίς να τον ρωτήσει. Στη διάρκεια του διαπληκτισμού, ο 18χρονος πήρε ένα ψαλίδι και επιτέθηκε στον 16χρονο, καταφέροντας του ένα χτύπημα στο στήθος.

Τι δήλωσε η γιαγιά του θύματος

Μία γυναίκα, που συστήθηκε στο συνεργείο του MEGA ως η γιαγιά των δύο αδελφών παρακάλεσε τα κανάλια να μην δείχνουν πλάνα από το σπίτι. Στη συνέχεια μάλιστα δήλωσε συντετριμμένη αλλά και το ότι φοβάται μήπως ο 18χρονος αδελφοκτόνος κάνει κακό στον ίδιο του τον εαυτό, μετά από όλα όσα συνέβησαν.

«Περίεργη υπόθεση»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες διεμήνυε πως πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση η οποία ερευνάται και περισσότερες πληροφορίες «θα έχουμε μέσα στην ημέρα».

Όπως είπε: “Κάτω από περίεργες συνθήκες, το παιδί ήταν ήδη νεκρό (σ.σ. όταν έφτασε το ΕΚΑΒ). Από ό,τι γνωρίζω, το ΕΚΑΒ πήγε σε 7 λεπτά. Το παιδί πρέπει να ήταν νεκρό 25 λεπτά περίπου, αυτό λένε οι άντρες του ΕΚΑΒ που πήγαν στο σημείο. Άρα άργησαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ. Αυτό που είπαν τις πρώτες στιγμές οι συγγενείς εκεί, ήταν ότι έπεσε πάνω σε ένα πόμολο κουζίνας το οποίο προεξείχε. Τις πρώτες στιγμές αυτό είπαν. Το τραύμα που επέφερε τον θάνατο ήταν στα πλευρά, είχε εσωτερική αιμορραγία”.

Οι μαρτυρίες

«Είναι περίεργη υπόθεση, υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες. Υπήρχε και κάποια μαρτυρία στην αρχή ότι κάποιος πήρε και είπε ότι μαχαίρωσαν ένα παιδί έξω, σε εξωτερικό χώρο, ενώ το παιδί βρέθηκε στην κουζίνα. Οι γείτονες άκουσαν φωνές. Την αστυνομία κάλεσε κάποιος από την οικογένεια. Είναι περίεργο περιστατικό».

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη:

«Από την εμπειρία μου. μου φαίνεται ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Μακάρι να κάνω λάθος, μακάρι να μην υπάρχει κάποιος που να έριξε κάποια μαχαιριά».

Διαβάστε επίσης:

Πληρωμές: Τι καταβάλλεται από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 29 Δεκεμβρίου
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα μέχρι την Πρωτοχρονιά
ΑΣΕΠ 5Κ/2023: 775 μόνιμες θέσεις για υποψηφίους 32 ειδικοτήτων


Διαφήμιση

DYPA

Σχετικά άρθρα

Νέος ΚΟΚ: Τι αλλάζει από αύριο;
Νέος ΚΟΚ: Τι αλλάζει από αύριο;
Άραχθος: Οι γιατροί απέδωσαν φόρο τιμής στον 14χρονο Σπύρο πριν από την λήψη των οργάνων
Άραχθος: Οι γιατροί απέδωσαν φόρο τιμής στον 14χρονο Σπύρο πριν από την λήψη των οργάνων
Μετρό Αθήνας: Κλείνει σήμερα στις 18:00 ο σταθμός «Σύνταγμα»
Μετρό Αθήνας: Κλείνει σήμερα στις 18:00 ο σταθμός «Σύνταγμα»
Περισσότερες ειδήσεις
Ειδήσεις τώρα σχετικά με τα κοινωνικά νέα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Αγρίνιο, Φλώρινα, Άρτα αλλά και όλη την Ελλάδα. Όλα τα νέα και η έκτακτη επικαιρότητα: συλλήψεις, πορείες, απεργίες, μεταναστευτικό. Μείνετε συντονισμένοι.
Συναγερμός στη Βουλιαγμένη: Έπεσε ελικόπτερο στη Μαρίνα
Συναγερμός στη Βουλιαγμένη: Έπεσε ελικόπτερο στη Μαρίνα
15/06/2025 | 13:44
Περιστέρι: Πυροβολισμοί εν κινήσει μεταξύ ΙΧ και μοτοσικλέτας
Περιστέρι: Πυροβολισμοί εν κινήσει μεταξύ ΙΧ και μοτοσικλέτας
15/06/2025 | 13:23
Προσωπικός Γιατρός: Μέχρι τις 30 Ιουνίου η ελεύθερη εγγραφή των πολιτών
15/06/2025 | 13:01
Φωτιά τώρα στην Κάρυστο
15/06/2025 | 12:33
Έφυγε από τη ζωή ο Πετρολούκας Χαλκιάς, ο θρύλος του κλαρίνου
15/06/2025 | 11:51
Άραχθος: Οι οικογένειες των δύο παιδιών χάρισαν ζωή - Ξεκινά η διαδικασία μεταμοσχεύσεων
Άραχθος: Οι οικογένειες των δύο παιδιών χάρισαν ζωή - Ξεκινά η διαδικασία μεταμοσχεύσεων
15/06/2025 | 09:19
Εορτολόγιο: Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή (15/6)
Εορτολόγιο: Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή (15/6)
15/06/2025 | 06:00
Μύκονος: Εργολάβος καταδικάστηκε σε δις ισόβια για τον βιασμό των ανήλικων δίδυμων παιδιών του
Μύκονος: Εργολάβος καταδικάστηκε σε δις ισόβια για τον βιασμό των ανήλικων δίδυμων παιδιών του
14/06/2025 | 18:56
Άραχθος: Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ο άνδρας που έβγαλε τα παιδιά από το ποτάμι
Άραχθος: Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ο άνδρας που έβγαλε τα παιδιά από το ποτάμι
14/06/2025 | 17:57
workenter.gr - Ενημερωτικό portal για προσλήψεις
Ταυτότητα
Μενού
  • Ειδήσεις ΑΣΕΠ
  • Εργασία TV
  • Επικαιρότητα
  • Ιδιωτικός Τομέας
  • Επιδόματα – Κατάρτιση
  • Εκπαίδευση
  • Επιχειρείν
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
  • Όροι χρήσης
  • Πoλιτική Cookies
  • Cookies Banner
  • Προσωπικά Δεδομένα
  • Διαφήμιση
Εγγραφείτε στο newsletter
Μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας.
Όρους χρήσης και την Πολιτική απορρήτου
Subscription Form
Όρους χρήσης και την Πολιτική απορρήτου
© Aπαγορεύεται χωρίς γραπτή άδεια της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «GATEWORK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ», η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλως πως, τμηματικά ή περιληπτικά στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση, κατά παράφραση ή διασκευή, κάθε είδους υλικού που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα www.workenter.gr.
© GATEWORK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ
© Copyright 2025 Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Developed by Webartstudio.gr