Αχαΐα: Ομολόγησε ο θείος ότι πέθανε σε τροχαίο με γουρούνα

Αχαΐα: Ομολόγησε ο θείος ότι πέθανε σε τροχαίο με γουρούνα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του μικρού Ανδρέα από τα Σπάτα Δυτικής Αχαΐας, καθώς ο 25χρονος θείος του εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ομολόγησε ότι το παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στους αστυνομικούς –οι οποίοι συνέχιζαν τις έρευνες, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι η αρχική εκδοχή δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα– το δυστύχημα συνέβη όταν πήρε τον τετράχρονο για βόλτα με μία μηχανή τύπου «γουρούνα». Κατά την εκκίνηση, το όχημα γλίστρησε και έπεσε στο κενό, πέρα από το τοιχίο αντιστήριξης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του μικρού παιδιού.

Ο 25χρονος, εμφανώς συντετριμμένος και με δάκρυα στα μάτια, αποκάλυψε στους αστυνομικούς όλη την αλήθεια και υπέδειξε μάλιστα την αποθήκη στην οποία είχε κρυφτεί το όχημα μετά το δυστύχημα.

Παρά τις νέες αποκαλύψεις, η ποινική του θέση δεν αλλάζει, καθώς εξακολουθεί να αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version