Αχαΐα: «Γιατρός» απέσπασε 3.000 ευρώ από 88χρονη
Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε μια 88χρονη γυναίκα στην Αχαΐα, όταν άγνωστος επικοινώνησε μαζί της προσποιούμενος τον γιατρό και την έπεισε ότι η κόρη της είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και χρειαζόταν άμεση χειρουργική επέμβαση.
Ο δράστης ζήτησε από την ηλικιωμένη το ποσό των 3.000 ευρώ, υποστηρίζοντας ότι ήταν απαραίτητο για να προχωρήσει το χειρουργείο. Η 88χρονη, σε κατάσταση πανικού, πείστηκε και συμφώνησε να του παραδώσει τα χρήματα σε προκαθορισμένο ραντεβού στην εκκλησία του Άγιος Γεώργιος Σταυροδρομίου.
Λίγη ώρα αργότερα, η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης, ωστόσο οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.
- Μόλις τώρα Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι δύο κατηγορούμενοι για τη φονική επίθεση στη Νέστορα – Νέα προθεσμία για τον τρίτο
- 6 λεπτά πριν Πανελλαδικές 2027: Βγήκε νέα εξεταστέα ύλη των ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ
- 11 λεπτά πριν Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: 51 θέσεις εργασίας για σχολικές καθαρίστριες – Αιτήσεις έως 28 Ιουλίου








