ΑΑΔΕ: Δυναμική προετοιμασία για τον γραπτό (1Γ)

Πως θα προσέλθετε πανέτοιμοι στις εξετάσεις

Προλαβαίνετε! Ξεκνήστε (ακόμα και) σήμερα "δυναμική" προετοιμασία για τον γραπτό της ΑΑΔΕ (1Γ/2022), επιλέγοντας το "Dynamic" πακέτο εκπαίδευσης που σας προσφέρει το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις".

Ποια τα πλενοκτήματα του Dynamic

1) Ενημερώνεται (το πακέτο) με συνεχή online τεστ

2) Προστίθεται νέα βιβλιογραφία (σε ηλεκτρονική μορφή)

3) Εκπαίδευση μέχρι την... τελευταία μέρα των εξετάσεων

Η κοινή πρωτοβουλία workenter.gr - "Επίγνωσις" διαθέτει δύο πακέτα: Basic (300 ευρώ) και Dynamic (450 ευρώ). Ωστόσο, σας προτείνουμε να επιλέξετε το Dynamic για να βρίσκεστε σε πλήρη ετοιμότητα μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Κάντε τώρα αναβάθμιση

Όσοι διαθέτε το πακέτο Basic (300 ευρώ) μπορείτε με μία απλή κίνηση, δηλαδή πατώντας ένα κουμπί, να μεταβείτε στο πακέτο Dynamic.

Μόνο με 150 ευρώ επιπλέον, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε πρόσβαση στο δυναμικό και μεταλλασσόμενο πρόγραμμα προετοιμασίας, το οποίο θα σας θωρακίσει ακόμη περισσότερο - ειδικά στο σύστημα πολλαπλών επιλογών.

Σημειώνεται ότι η "Επίγνωση" ειδικεύεται, εδώ και χρόνια, στο σύστημα πολλαπλών επιλογών (multiple choice) με το οποίο θα διεξαχθούν οι γραπτές εξετάσεις της ΑΑΔΕ για την επιλογή 822 μονίμων υπαλλήλων.

Κάντε σήμερα κιόλας την εγγραφή σας.

Τι πρέπει να κάνετε:

  1. Μπείτε στο https://diagonismos.workenter.gr/
  2. Επιλέξτε πρόγραμμα (Βασικό ή Δυναμικό)
  3. Πατήστε το κουμπί "ΑΓΟΡΑ"
  4. Σημειώστε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail
  5. Επιλέξτε ειδικότητα και ομάδα μαθημάτων, κλικάροντας το βελάκι στην ένδειξη "Κάντε μία επιλογή"
  6. Κάντε την παραγγελία σας

Για την εγγραφή σας, πατήστε ΕΔΩ 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram