Πούλησε κάλπικα χρυσαφικά για 2.200 ευρώ και επέστρεψε με ακόμα ένα
Πούλησε κάλπικα χρυσαφικά σε ιδιοκτήτη καταστήματος αγοράς χρυσού στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης και δύο μέρες αργότερα επέστρεψε για να πουλήσει ακόμη ένα ψεύτικο κόσμημα- αυτή τη φορά όμως συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.
Πρόκειται για 62χρονο, υπήκοο Κροατίας, ο οποίος εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στο κατάστημα και κατάφερε να πείσει τον ιδιοκτήτη για τη γνησιότητα δύο αλυσίδων κι ενός ζευγαριού σκουλαρικιών τα οποία πούλησε έναντι 2.200 ευρώ και διαπιστώθηκε μετά ότι ήταν κάλπικα.
Δύο μέρες αργότερα και συγκεκριμένα χθες το πρωί, ο 62χρονος επισκέφθηκε εκ νέου την ίδια επιχείρηση, επιχειρώντας να πουλήσει ακόμη μία «χρυσή» αλυσίδα.
Έχοντας αντιληφθεί την προηγούμενη απάτη, ο ιδιοκτήτης υποψιάστηκε τον 62χρονο και ενημέρωσε τις Αρχές, με αποτέλεσμα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαριλάου – Αναλήψεως να προχωρήσουν στη σύλληψή του.
- 10 λεπτά πριν Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας: Νέες θέσεις κτηνιάτρων στη Χαλκίδα
- 19 λεπτά πριν Επίδομα θέρμανσης: Τι αλλάζει στα ποσά – Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πότε πληρώνεται η πρώτη δόση
- 45 λεπτά πριν Λαύριο: Στον ανακριτή ο 32χρονος για τη διπλή επίθεση με μαχαίρι








