Ελληνικό: Φορτηγό με σκαπτικό μηχάνημα προσέκρουσε σε γέφυρα
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου στο Ελληνικό, όταν φορτηγό που μετέφερε σκαπτικό μηχάνημα προσέκρουσε σε γέφυρα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το φορτηγό με επικαθήμενο κινούνταν στη λεωφόρο μεταφέροντας το βαρύ μηχάνημα, όταν, κάτω από συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση, χτύπησε στη γέφυρα.
Κυκλοφοριακά προβλήματα στη Βουλιαγμένης
Το περιστατικό προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία, με δυσκολίες να καταγράφονται στο ρεύμα της λεωφόρου Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα, από το ύψος της οδού Ρόζας Ιμβριώτη, στην περιοχή του Ελληνικού.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας, προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνση του βαρέος οχήματος.
Οι οδηγοί που κινούνται στην περιοχή καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς το τροχαίο έχει επηρεάσει την ομαλή ροή των οχημάτων.
Σε εξέλιξη η έρευνα για το τροχαίο
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του οδηγού του φορτηγού.
Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πρόσκρουση.
- 9 λεπτά πριν Συνελήφθησαν στην Κηφισιά 6 ανήλικοι και ένας 19χρονος για διακίνηση ναρκωτικών
- 17 λεπτά πριν Επίδομα θέρμανσης: Οριζόντια αύξηση χωρίς νέα κριτήρια – Ποιοι το δικαιούνται
- 28 λεπτά πριν Αλβανία: Ένταλμα σύλληψης για την επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών – Στο μικροσκόπιο υπόθεση διαφθοράς









