ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Κλείδωσε” η ημερομηνία έκδοσης της 7Κ/2026
“Κλείδωσε” η ημερομηνία έκδοσης της προκήρυξης μονίμων 7Κ/2026 που αφορά στην πρόσληψη 3.265 υπαλλήλων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του workenter.gr:
- Το ΑΣΕΠ πήρε το “ΟΚ” από τους 200 και πλέον φορείς που συμμετέχουν στη νέα προκήρυξη
- Οριστικοποίησε το κείμενο της προκήρυξης και τα προσόντα για την πρόσληψη των νέων υπαλλήλων
- Προσδιόρισε τον χρόνο έκδοσης
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πότε θα εκδοθεί η νέα προκήρυξη
Η νέα προκήρυξη μονίμων για την πρόσληψη 3.265 υπαλλήλων ΥΕ θα σταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο οριστικά έως το τέλος του Σεπτεμβρίου.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οποιαδήποτε μέρα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου είναι πιθανή για να γίνει η αποστολή της προκήρυξης. Οι υποψήφιοι θα γνωρίζουν αμέσως τις ειδικότητες και τον αριθμό των θέσεων ανά φορέα πρόσληψης.
Η προκήρυξη θα μείνει για λίγες μέρες στο Εθνικό Τυπογραφείο προκειμένου να δημοσιευθεί και να πάρει προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.
Στόχος του ΑΣΕΠ είναι να έχει ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατόν την 7Κ/2026 προκειμένου, αμέσως μετά, να εκδώσει τις προκηρύξεις που αφορούν τους άμεσα ΑμεΑ (8Κ/2026 -1.886 μόνιμοι) και τους ΔΕ (περίπου 4.000 θέσεις).
Κάντε σωστή αίτηση και Μητρώο ΑΣΕΠ
Οι υποψήφιοι της 7Κ/2026 θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τώρα πρέπει να γίνει η δημιουργία ή η επικαιροποίηση του Μητρώου ΑΣΕΠ. Τώρα είναι ο χρόνος για αυτή τη διαδικασία. Και αυτό γιατί όταν θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις ο χρόνος θα είναι περιορισμένος, οι χιλιάδες αιτήσουν θα “φρακάρουν” το ηλεκτρονικό σύστημα του ΑΣΕΠ.
Η δημιουργία ή η επικαιροποίηση του Μητρώου είναι αναγκαία γιατί έχουν περάσει ήδη χρόνια από την προηγούμενη προκήρυξη ΥΕ και θα πρέπει όλα τα στοιχεία που δίνουν κρίσιμα μόρια διορισμού να ανανεωθούν.
Πάρτε τώρα την πρωτοβουλία για δημιουργία ή επικαιροποίηση του Μητρώου σας.
- 18 λεπτά πριν Εξαφανίζονται οι θεραπείες σε βίλες και σκάφη μετά την υπόθεση Μαζωνάκη
- 30 λεπτά πριν Μ. Γιαννακός: «Στο Δρομοκαΐτειο κάναμε εξωνυχτιστικές εξετάσεις στον Μαζωνάκη και δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας»
- 31 λεπτά πριν Διορισμοί στο Δημόσιο: Ποιοι διακριθέντες αθλητές είναι δικαιούχοι – Τα δικαιολογητικά









