Τραγωδία στην Αμφιλοχία: 80χρονος κατέρρευσε λίγο πριν μπει στη θάλασσα
Τραγική κατάληξη είχε το πρωινό της Παρασκευής για έναν 80χρονο άνδρα στην παραλία Αράπης, στο Λουτρό Αμφιλοχίας, ο οποίος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία λίγο πριν εισέλθει στη θάλασσα και κατέρρευσε μπροστά σε λουόμενους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του emaistros.gr, ο ηλικιωμένος, μόνιμος κάτοικος Λουτρού, βρισκόταν στην παραλία όταν λίγο πριν κάνει το μπάνιο του ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε στην αμμουδιά.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διευκρινιστούν από τη διαδικασία που προβλέπεται στις περιπτώσεις αιφνίδιου θανάτου.
- 1 λεπτό πριν ΕΦΚΑ: Επιστροφή χρημάτων σε 6.926 ασφαλισμένους – Πότε μπαίνουν τα ποσά
- 8 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Νέα οδηγία για το Μητρώο Εκπαιδευτικών – Τι πρέπει να προσέξουν
- 34 λεπτά πριν Κυριάρχησε ο Alpha στην prime time – Ποια προγράμματα κέρδισαν τη μάχη της τηλεθέασης 25/06
















