Παρέσυρε άνθρωπο με το αυτοκίνητο και κοιτούσε τις ζημιές στο όχημα – Δείτε βίντεο

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη συνοικία Κιουτσούκ Τσεκμετζέ της Κωνσταντινούπολης, όταν αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα ξέφυγε από την πορεία του και παρέσυρε έναν πεζό.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να χτυπήσει τον άνδρα που κινούνταν πεζός στην περιοχή.
Η καταγγελία του τραυματία για τη στάση του οδηγού
Ο τραυματίας, Ιχσάν Γενιάντ, που εργάζεται ως έμπορος, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν κρίθηκε ανησυχητική.
Ωστόσο, ο ίδιος περιέγραψε μια εικόνα που, όπως υποστηρίζει, τον σόκαρε περισσότερο από το ίδιο το ατύχημα. Όπως ανέφερε, ο οδηγός δεν έσπευσε να δει αν ήταν καλά, αλλά φάνηκε να δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις φθορές που είχε υποστεί το όχημά του.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον τραυματία, ο οδηγός δεν επικοινώνησε μαζί του ούτε στο σημείο του ατυχήματος ούτε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.
Ελεύθερος ο οδηγός μετά την κατάθεση
Ο οδηγός, που ταυτοποιήθηκε με τα αρχικά Ζ.Α., οδηγήθηκε στις Αρχές και έδωσε κατάθεση για τις συνθήκες του περιστατικού.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο εξακολουθούν να εξετάζονται.
Δείτε το βίντεο:
Çarptığı yayayı değil, aracı için üzüldü!
İstanbul Küçükçekmece’de kaldırıma çıkan bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan esnaf İhsan Yeniad, sürücü Z.A.'nın kendisiyle ilgilenmek yerine aracının hasarına baktığını belirterek şikayetçi oldu.
Kazanın ardından hastaneye… pic.twitter.com/vdiGgYIf6v
— Haber 7 (@Haber7) June 8, 2026
- Μόλις τώρα Στον ανακριτή οι έξι για το κύκλωμα στις πολεοδομίες
- 2 λεπτά πριν ΔΕΥΑ Τρικάλων: Νέα προκήρυξη για 27 προσλήψεις – Οι ειδικότητες που ζητούνται
- 2 λεπτά πριν Ο λαγοκέφαλος «γονατίζει» τους ψαράδες στην Κρήτη και φέρνει ανησυχία στις παραλίες


















