Τουρκία: Πρώην αστυνομικός σκότωσε τον γιο του μετά από καβγά για χρήματα

Ένα σοκαριστικό οικογενειακό περιστατικό σημειώθηκε χθες, Τετάρτη, στους Αδάνους της Τουρκίας, όταν ένας πρώην αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε θανάσιμα τον 23χρονο γιο του έπειτα από έντονο καβγά.
Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο 23χρονος Αχμέτ Καϊχάν φέρεται να ζήτησε χρήματα από τον πατέρα του, Φαρούκ, 52 ετών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση μεταξύ τους, καθώς εκείνος αρνήθηκε. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να επιτέθηκε στον πατέρα του με μαχαίρι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.
Τότε, ο πρώην αστυνομικός φέρεται να έβγαλε όπλο και να πυροβόλησε επανειλημμένα τον γιο του, ο οποίος κατέληξε στο σημείο. Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ακόμη ότι ο 23χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα εξάρτησης από ουσίες.
Μετά το περιστατικό, ο 52χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και παρέμεινε στο σημείο έως ότου φτάσουν οι αρχές, στις οποίες και παραδόθηκε. Στη συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου εξετάζεται η υπόθεση.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Elif Su Uludag, στη γειτονιά Gültepe της περιοχής Sarıçam, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, καταγράφηκε από περαστικούς με κινητά τηλέφωνα.
- 5 λεπτά πριν Πότε ο σύζυγος απαλλάσσεται από τον φόρο κληρονομιάς- Τι ισχύει με το σύμφωνο συμβίωσης
- 18 λεπτά πριν Πού θα βρέξει σήμερα – Οι περιοχές με μπόρες και καταιγίδες
- 22 λεπτά πριν Προσφορά του ΣΦΕΕ στις δομές πρόνοιας της Λευκάδας


















