Λέρος: Παρατείνεται το καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας
Παρατείνεται για ακόμη τρεις μήνες το καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας στη Λέρος, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο Σταύρος Παπασταύρου, έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη της ΡΑΑΕΥ και του γενικού γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
Η παράταση κρίθηκε αναγκαία λόγω της συνεχιζόμενης πίεσης στους υδάτινους πόρους του νησιού και των αυξημένων αναγκών υδροδότησης ενόψει της θερινής περιόδου.
- 21 λεπτά πριν Ήμουν κι εγώ εκεί
- 22 λεπτά πριν ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως τη Δευτέρα (10/8) για 1.746 νέες προσλήψεις
- 36 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα – Μάχη σε ΒΙΠΕ Μεγάρων, Ψάθα, Λούμπα και Άγιο Νεκτάριο
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!









